Hoe wordt mijn kinderfiets afgeleverd?

Bijna al onze kinderfietsen worden in een doos, deels rijklaar bij je thuis afgeleverd. Dit betekend dat de kinderfiets (afhankelijk van het model) voor 85% t/m 95% rijklaar is en jij het laatste stukje montage zelf kunt uitvoeren. Ook leveren wij kinderfietsen rijklaar af, welke kinderfietsen dit zijn vindt je terug in onze productomschrijving.

Je fiets zal voor 85% rijklaar afgeleverd worden. Lees meer…

Je fiets zal voor 95% rijklaar afgeleverd worden. Lees meer…

Je fiets zal 100% rijklaar afgeleverd worden. Lees meer…

85% Afgemonteerd

Je hoeft geen studie op een technische school te hebben gevolgd (voor een fiets die voor 85% rijklaar afgeleverd word) om de overige onderdelen zelf te kunnen monteren. Wel zullen een paar extra handen van een familielid of handige buurman/buurvrouw van pas kunnen komen. De onderdelen die zelf gemonteerd en los in de doos meegeleverd worden, zijn in de meeste gevallen:

► Het voorwiel
► Het voorspatbord
► Het stuur
► De verlichting (indien aanwezig)
► De pedalen (trappers)
► Het zadel
► De voordrager (indien aanwezig)
► Zijwieltjes (indien aanwezig)

Ook zal even naar onderstaande punten gekeken moeten worden:

► Handremmen afstellen (indien nodig)
► Bouten en moeren aandraaien (daar waar nodig)
► De ketting spannen en smeren (indien nodig)

Uiteraard zal er bij de fiets een uitgebreide montagehandleiding zitten. In onderstaande instructie video van Volare Kinderfietsen kun je heel gemakkelijk stap voor stap de werkwijze volgen, in grote lijnen zal dit voor elke fiets gelden.

Bron: Volare Kinderfietsen

95% Afgemonteerd

In ons ruim assortiment kom je kinderfietsen tegen die reeds voor 95% afgemonteerd zijn en zo bezorgd worden, wel zo makkelijk! Dit houdt in, dat je in de meeste gevallen alleen het zadel, pedalen en stuur zal moeten monteren, ook zullen zijwieltjes of een voordrager zelf gemonteerd moeten worden. Controleer ook even alle bouten en moeren en draai deze (daar waar nodig) aan. Welke kinderfietsen 95% rijklaar afgeleverd worden, vindt je terug in onze productomschrijving.

100% Afgemonteerd

In veel gevallen leveren wij onze fietsen ook 100% rijklaar bij onze klanten af. (uiteraard zul je zelf het stuur en zadel op gewenste positie moeten afstellen) Hierbij gaat het voornamelijk om de wat grotere modellen. Onze ervaren monteurs zullen deze service uitvoeren. Wij hebben hiervoor gekozen om de kwaliteit van jou fiets te kunnen waarborgen. Welke producten dit zijn, vindt je terug in onze productomschrijving. De prijs voor een fiets die 100% rijklaar wordt afgeleverd zal gemiddeld wat hoger liggen, omdat deze eerst de montageafdeling passeert. Houdt er ook rekening mee, dat de levertijd van een fiets die 100% rijklaar afgeleverd wordt 2 tot 5 werkdagen is.

Levertijden

De fietsen die voor 85% en 95% rijklaar in een doos worden afgeleverd, proberen wij binnen 2 werkdagen bij jou af te leveren. Fietsen die volledig (100% rijklaar) afgeleverd worden komen eerst op onze montageafdeling waar de fiets volledig afgemonteerd, rijklaar en gereed voor verzending wordt gemaakt. Houdt er rekening mee, dat wij 2 tot 5 werkdagen nodig hebben om een 100% afgemonteerde fiets bij je af te leveren. Wij sturen je minimaal 1 dag voor afleveren een Track and Trace code naar het bij ons bekende email adres, zodat je makkelijk jou bestelling kunt volgen en nooit voor een verassing komt te staan. Soms zijn producten niet voorradig of kan het wegens drukte op de montageafdeling iets uitlopen, mocht dit het geval zijn, dan brengen wij jou hier uiteraard zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Onderhoud

Wij willen je adviseren 3 maanden na aankoop van de kinderfiets een afspraak bij jou fietsenmaker te maken voor een onderhoudsbeurt, natuurlijk kunt je dit ook zelf doen. Denk hierbij aan het nalopen van diverse bouten en moeren, de draaiende delen voorzien van de juiste smeermiddelen, het controleren van de verlichting en slijtende delen zoals banden, rem en versnellingskabels, remblokken etc. etc. Het verlengt de levensduur van de kinderfiets aanzienlijk en voorkomt onnodige reparaties in de toekomst!

Gratis Thuisbezorgd

Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd.

Rijklaar Afleveren

Onze fietsen worden voor 85% t/m 100% rijklaar afgeleverd.

Levertijden

Standaard levertijden van 1 tot maximaal 3 werkdagen.

Veilig Betalen

Veilig online betaalsysteem - Ideal, PayPal, Sofort, etc.

NAAR BOVEN
Geen producten in de winkelwagen
0