Het afmonteren van onze fietsen

Je hoeft geen studie op een technische school te hebben gevolgd (voor een fiets die voor 85% rijklaar afgeleverd word) om de overige onderdelen zelf te kunnen monteren. Wel zullen een paar extra handen van een familielid of handige buurman/buurvrouw van pas kunnen komen. De onderdelen die zelf gemonteerd en los in de doos meegeleverd worden, zijn in de meeste gevallen:

► Het voorwiel
► Het voorspatbord
► Het stuur
► De pedalen (trappers)
► Het zadel
► De voordrager (indien aanwezig)
► Handremmen afstellen (bij terugtraprem niet aanwezig)
► Zijwieltjes (indien aanwezig)
► Bouten en moeren aandraaien (daar waar nodig)

Uiteraard zal er bij de fiets een uitgebreide montagehandleiding zitten. In onderstaande instructie video van Volare Kinderfietsen kun je heel gemakkelijk stap voor stap de werkwijze volgen, in grote lijnen zal dit voor elke fiets gelden.

95% Afgemonteerd

In ons ruim assortiment kom je kinderfietsen tegen die reeds voor 95% afgemonteerd zijn en zo bezorgd worden, wel zo makkelijk! Dit houdt in, dat je in de meeste gevallen alleen het zadel, pedalen en stuur zal moeten monteren, ook zullen zijwieltjes of een voordrager zelf gemonteerd moeten worden. Controleer ook even alle bouten en moeren en draai deze (daar waar nodig) aan. Welke kinderfietsen 95% rijklaar afgeleverd worden, vindt je terug in onze productomschrijving.

Gratis Thuisbezorgd

Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd.

Rijklaar Afleveren

Onze fietsen worden voor 85% t/m 100% rijklaar afgeleverd.

Levertijden

Standaard levertijden van 1 tot maximaal 3 werkdagen.

Veilig Betalen

Veilig online betaalsysteem - Ideal, PayPal, Sofort, etc.

NAAR BOVEN
Geen producten in de winkelwagen
0