Verzenden & Levertijd

Verzenden

Onze producten worden standaard via de bekende bezorgdiensten PostNL of DHL afgeleverd. Wij sturen je minimaal 1 dag voor afleveren een Track and Trace code naar het bij ons bekende email adres, zodat je gemakkelijk jouw bestelling kunt volgen en nooit voor een verassing komt te staan. Helaas kan Kinderfiets Nederland het moment of tijdstip van aflevering niet met je afspreken of garanderen, wij zijn afhankelijk van derden en hebben dit niet in de hand.

Levertijden

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, zorgt Kinderfiets Nederland ervoor dat jouw bestelling ingepakt word en op het juiste adres bezorgd gaat worden. Bestellingen op werkdagen voor 12:00 uur besteld worden dezelfde dag nog verzonden. Afhankelijk van planning en drukte bij onze bezorgdiensten heb je in de meeste gevallen binnen 1 á 2 werkdagen onze fietsen en accessoires al in huis. Weekendleveringen kunnen wij niet garanderen, dit verschilt per regio. Wij sturen je minimaal 1 dag voor afleveren een Track and Trace code naar het bij ons bekende email adres, zodat je precies weet wanneer jouw pakket bezorgd zal worden.

Mogelijk langere levertijd door de huidige situatie (Corona)

In verband met de huidige situatie, kan het zijn dat de bezorging van je bestelling langer duurt dan dat je gewend bent. Onze vervoerders hebben het op dit moment enorm druk. Zij houden je op de hoogte via de track & trace informatie die je per e-mail van ons ontvangt. Wij verzoeken je vriendelijk om geduld te hebben en vragen om je begrip voor deze buitengewone situatie. Wij doen er echt alles aan om alle bestellingen zo snel mogelijk bezorgd te krijgen.

Verkeerd adres? 

Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Wij proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen op onze website zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten, echter leveren wij je product gratis bij bestellingen boven de €50,00. De overige verzendkosten bedragen €6,95 voor bestellingen onder de € 50,00.