Hoe wordt mijn kinderfiets afgeleverd?

Al onze fietsen worden grotendeels rijklaar afgeleverd! De één net even iets meer dan de ander, wij hebben dit in drie categorieën verdeeld.

Je fiets zal voor 85% rijklaar afgeleverd worden. Lees meer…

Je fiets zal voor 95% rijklaar afgeleverd worden. Lees meer…

Je fiets zal 100% rijklaar afgeleverd worden. Lees meer…

85% Afgemonteerd

Je hoeft geen studie op een technische school te hebben gevolgd om de overige onderdelen zelf te kunnen monteren, wel zullen een paar extra handen van een familielid of handige buurman/buurvrouw van pas kunnen komen. De onderdelen die zelf gemonteerd en los in de doos meegeleverd worden, zijn in de meeste gevallen:

► Het voorwiel
► Het voorspatbord
► Het stuur
► De pedalen (trappers)
► Het zadel
► De voordrager (indien aanwezig)
► Handremmen afstellen (bij terugtraprem niet aanwezig)
► Bouten en moeren nalopen

Uiteraard zal er bij de fiets een uitgebreide montagehandleiding zitten. In onderstaande instructie video van Volare Kinderfietsen kun je heel gemakkelijk stap voor stap de werkwijze volgen, in grote lijnen zal dit voor elke fiets gelden.

Bron: Volare Kinderfietsen

95% Afgemonteerd

In ons ruim assortiment kom je kinderfietsen tegen die reeds voor 95% afgemonteerd zijn en zo bezorgd worden, wel zo makkelijk! Dit houdt in, dat je in de meeste gevallen alleen het zadel, pedalen en stuur zal moeten monteren, ook zullen even alle bouten en moeren nagelopen moeten worden. Welke producten dit zijn, vindt je terug in onze productomschrijving en herken je aan het 95% Ready to Go! logo.

100% Afgemonteerd

In veel gevallen leveren wij onze fietsen ook 100% rijklaar bij onze klanten af. Hierbij gaat voornamelijk om de wat grotere modellen. Onze ervaren monteurs zullen deze service uitvoeren. Wij hebben hiervoor gekozen om de kwaliteit van jou fiets te kunnen waarborgen. Welke producten dit zijn, vindt je terug in onze productomschrijving en herken je aan het 100% Ready to Go! logo. De prijs voor een fiets die 100% rijklaar wordt afgeleverd zal gemiddeld wat hoger liggen, omdat deze eerst de montageafdeling passeert. Houdt er ook rekening mee, dat de levertijd van een 100% Ready to Go! fiets, ruim een week zal duren!

Levertijden

De fietsen die voor 85% en 95% rijklaar in een doos worden afgeleverd, proberen wij binnen 2 werkdagen bij jou af te leveren. Fietsen die volledig (100% rijklaar) afgeleverd worden komen eerst op onze montageafdeling waar de fiets volledig afgemonteerd, rijklaar en gereed voor verzending wordt gemaakt. Houdt er rekening mee, dat wij ruim een week nodig hebben om een afgemonteerde fiets bij je af te leveren. Soms zijn producten niet voorradig of kan het wegens drukte op de montageafdeling iets uitlopen, mocht dit het geval zijn, dan brengen wij jou hier uiteraard zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Onderhoud

Wij willen je adviseren 3 maanden na aankoop van de kinderfiets een afspraak bij jou fietsenmaker te maken voor een onderhoudsbeurt, natuurlijk kunt je dit ook zelf doen. Denk hierbij aan het nalopen van diverse bouten en moeren, de draaiende delen voorzien van de juiste smeermiddelen, het controleren van de verlichting en slijtende delen zoals banden, rem en versnellingskabels, remblokken etc. etc. Het verlengt de levensduur van de kinderfiets aanzienlijk en voorkomt onnodige reparaties in de toekomst!

Gratis Thuisbezorgd

Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd.

Ready to Go!

Onze fietsen worden voor 85% t/m 100% rijklaar afgeleverd.

Levertijden

Standaard levertijden van 2 tot maximaal 5 werkdagen.

Veilig Betalen

Veilig online betaalsysteem - Ideal, PayPal, Sofort, etc.

NAAR BOVEN
Geen producten in de winkelwagen!
0