Ons unieke concept!

Wij hebben gemerkt dat er erg veel negativiteit heerst bij het kopen van een fiets via internet. ”fiets in doos” of ”bouwpakket” worden de fietsen ook wel genoemd! Kinderfiets Nederland heeft hier onderzoek na gedaan en  komen tot een opmerkelijke resultaat!     

Een fiets die u bij een fietsenwinkel in de buurt koopt, word ook door de fietsenmaker in elkaar gezet. Deze loopt de fiets helemaal na, controleert of alle bouten en moeren vast zitten en waar nodig smeert hij de bewegende delen. Het probleem ontstaat wanneer men deze handelingen zelf gaat uitvoeren. Wij hebben gemerkt dat de consument veel handelingen zelf niet juist of helemaal niet uitvoert, door gebrek aan kennis. Het resultaat, een fiets die snel kapot is! Natuurlijk heeft niemand hier iets aan, daarom komen wij  met de oplossing!

Ready To Go!

Ready To Go! is een concept welke wij zelf ontwikkeld hebben en horen hier alleen maar positieve reacties over! Wij maken zelf een selectie in onze kinderfietsen en uitsluitend wij bepalen in wat van staat de fiets ons bedrijf verlaat. Een fiets die voor 85% Ready To Go! is voor 85% rijklaar gemaakt.