Verzenden

Onze producten worden standaard via de bekende bezorgdiensten PostNL of DHL afgeleverd. Helaas kan Kinderfiets Nederland het moment of tijdstip van aflevering niet met je afspreken of garanderen, wij zijn hierbij afhankelijk van derden en hebben dit niet in de hand. Mocht om wat van reden je pakket nat of beschadigt aangekomen zijn, laat ons dit alsjeblieft zo snel mogelijk even weten, zodat wij je een passende oplossing kunnen bieden. 

Verkeerd adres?
Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! Wij proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten, echter leveren wij je product gratis bij bestellingen boven de €50,- De overige verzendkosten bedragen: €6,95 voor bestellingen onder de € 50,-

Wat zijn de levertijden?

Nadat je de bestelling hebt afgerond, zorgt Kinderfiets Nederland er zo snel mogelijk voor, (indien producten voorradig) dat je bestelling ingepakt word en op het juiste adres bezorgd gaat worden. Wij streven er naar onze fietsen met het 85% en 95% Ready to Go! logo en accessoires binnen 2 werkdagen uit te leveren.

Afgemonteerde fiets
Let op, voor een fiets met het 100% Ready To Go! logo geldt een andere levertijd. Deze fietsen komen eerst op onze montageafdeling waar de fiets volledig afgemonteerd, rijklaar en gereed voor verzending wordt gemaakt. Houdt er rekening mee, dat wij ruim een week nodig hebben om een afgemonteerde fiets bij je af te leveren. Soms zijn producten niet voorradig of kan het wegens drukte op de montageafdeling iets uitlopen, mocht dit het geval zijn, dan brengen wij je hier uiteraard zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Bekijk hier ons unieke Ready To Go! concept.

Gratis Thuisbezorgd

Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd.

Ready to Go!

Onze fietsen worden voor 85% t/m 100% rijklaar afgeleverd.

Levertijden

Standaard levertijden van 2 tot maximaal 5 werkdagen.

Veilig Betalen

Veilig online betaalsysteem - Ideal, PayPal, Sofort, etc.

NAAR BOVEN
Geen producten in de winkelwagen!
0